Дъщерята на Бионсе и Джей Зи навърши 11 години

Блу Айви Картър вече не е толкова мъничка. В неделя, на 8 януари, по случай единадесетия рожден ден на момиченцето, майката на Бионсе сподели невиждана досега снимка с внучка си.

На нея виждаме най-голямата дъщеря на Бионсе и Джей Зи, която вече е доста пораснала, позирайки редом до баба си. Очевидно двете дами се наслаждават на залеза.

„Денят, в който се роди, бе един от най-щастливите в живота ми“, първо написа 69-годишната дизайнерка, наричайки внучка си „много специална кралица“. Горда с нея, Тина Ноулс не пропусна да я засипе с похвали.

„Можеш да танцуваш, да играеш баскетбол, волейбол, да рисуваш, да скулптурираш, да пишеш стихове, песни, да твориш, да свириш на пиано… Мога да продължавам до безкрай. Защото няма нищо, което да не можеш да направиш… Не бих могла да искам по-добра внучка, Блу Айви Картър. Не мога да бъда по-благословена, благодарна и обичаща друг човек. Наистина ми носиш толкова много радост“, написа майката на Бионсе под поста си.

Бионсе и Джей Зи са родители и на близнаците Сър и Руми

Припомняме ви, че през 2017 г. Queen B роди прекрасни близнаци. Няколко години по-късно, по време на церемонията по връчването на наградите Грами през 2021 г., 41-годишната певица сподели каква „чест“ е за нея да бъде майка на Блу, Сър и Руми с думите: „Вие сте моите деца и толкова се гордея с вас.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бионсе отово е сред бижутата на Tiffany & Co.