Кендал Дженър и Хейли Бийбър на парти за рождения ден на Били Айлиш

Били Айлиш навърши 21 години и за да отпразнува този важен момент от живота си, изпълнителката на „Happier Than Ever“ организира епохално парти, на което присъстваха множество знаменитости, като започнем от Кендал Дженър и нейната близка приятелка Хейли Бийбър.

Младата певица изобщо не желае да споделя личния си живот в социалните мрежи. По случай рождения си ден тя направи малко изключение от правилото, като дори публикува в TikTok снимки, показващи ни супер забавни моменти от партито. Празненство, на което присъстваха звезди като Аврил Лавин, Ноа Сайръс, Доджа Кет, Джъстин Бийбър, Lil Nas X и Джеси Ръдърфорд, разбира се, гаджето на Били.

@billziaaa happy birthday @billieeilish #billieeilish #billieeilishbirthday #fyp #eilish ♬ original sound – ricky 🤍

С наближаването на коледните празници изпълнителката на „Bad Guy“ очевидно се е вдъхновила, появявайки се на партито, облечена в костюм на „Мис Коледа“. Доста странен избор на визия за Били, чието коледно настроение е завладяло и нейния приятел, който бе избрал визия, наподобяваща тази на Дядо Коледа.

Партито за рождения ден на Били Айлиш се състоя в хотел The Edition в  Западен Холивуд

Не можем да пропуснем и машината за спомени, чрез която гостите можеха да си направят няколко снимки за спомен от красивата празнична вечер. Определено страхотна идея, която Кендал и Хейли също изглежда харесаха много. Красавиците дори споделиха няколко снимки в Instagram, увековечавайки 21-я рожден ден на певицата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Стайлс и Кендал Дженър се срещат отново?