Нова любов за Бела Торн

Изминаха по-малко от три месеца, откакто Бела Торн обяви раздялата си с Бенджамин Масколо. Двамата бяха във връзка повече от три години и дори се сгодиха през март 2021 г. Но очевидно лятото върна любовта на актрисата. Изглежда бившата звезда на Disney е продължила напред и снимките от Миконос го доказват.

Всъщност по време на ваканцията си в Гърция, Бела бе снимана да се целува с Марк Емс, филмов и музикален продуцент. А снимките веднага попаднаха във всички фен страници в Интернет. Но кой знае дали тази нова връзка няма да е просто летен флирт? Или пък ще се окаже по-сполучлива от тази с италианския певец.

Марк Емс е родом от Великобритания, а уменията му са изключително ценени дори извън британските граници. Работата му е базирана в Лондон, където управлява компанията си Emms Production, на която е главен изпълнителен директор и основател.

За разлика от него, Бела живее в Америка, предимно в Лос Анджелис, където пък съвсем скоро ще се завърне на снимачната площадка.

Бела Торн се раздели с Бенджамин Масколо през юни

И изглежда, че причината за това се крие в разстоянието.  Никой обаче никога не е потвърждавал тази версия, нито някога някой е говорил изрично за причините. Единствено самият Масколо сподели в Instagram по това време, че: „навредих, като егоистично следвах егото си“.

Вече бившият годеник на Бела призна: „има неща, които можех и трябваше да направя по-добре“. А след това Бенджамин Масколо дори сподели мили думи в знак на любов и уважение към вече бившата си половинка: „Дълбоко съм благодарен за всеки един момент, който споделихме оттогава. Да живея с нея до мен бе наистина вдъхновяващо преживяване.“

Е, въпреки че вече не са заедно, се надяваме, че Бела е открила отново любовта в лицето на британеца Марк Емс.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мадона с нова половинка