Бела Хадид за депресията и тревожността: “Социалните мрежи не са истински”

Бела сподели част от видео с Уилоу Смит за проблемите, които остават невидими в снимките онлайн.

“Социалните мрежи не са истински. За всички, които се борят, моля ви помнете това. Понякога трябва да чуеш, че не си сам. Затова от мен към вас – не сте сами. Обичам ви, виждам ви и ви чувам”, написа Бела Хадид в пост, който показва най-истинската й и уязвима страна. В него тя разкрива редица емоционални кадри, наред с извадка от видео на дъщерята на Уил Смит, която разказва подобна история на нейната.

Какви са симптомите на депресията и какво я причинява

С публикацията си Хадид допуска своите 47 милиона последователи в най-интимния си свят с надеждата да накара всички ни да не вярваме на красивите снимки, а да знаем, че не сме сами дори в най-тежките периоди от живота ни.

“Ако работите достатъчно усилено върху себе си, прекарвате време насаме, за да разберете травмите и емоционални тригери, щастията и рутината си, ще имате възможността да научите повече за своята болка и как да се справяте с нея”, допълва Хадид за уроците, които е трябвало да научи по трудния начин.

И преди Бела е споделяла за емоциите, през които минава зад кадър, особено във връзка с борбата й с лаймска болест – автоимунно заболяване, което често я приковава към леглото дни наред. Майка й Йоланда Хадид и брат й Ануар също се борят с болестта.

Невероятната сила на тишината да лекува