Бела Хадид сподели сладък кадър с племенницата си

Кай е единственото дете на сестрата на Бела. Джиджи и Зейн Малик рядко споделят снимки на дъщеричката си в социалните мрежи. Е, в този случай Бела не пропусна да покаже на последователите си този любопитен кадър.

На сладката снимка Кай е застанала пред  мечка гризли в Природонаучния музей до Сентрал парк в Ню Йорк. До нея леля й Бела е приклекнала и сочи към изложбата. Малката Кай е облечена с панталони и светлокафява жилетка, а Бела е с дълго палто в цвят каки, маратонки и бейзболна шапка. Лицето на световноизвестния модел разкрива чаровна усмивка, докато разговаря с племенницата си.

Тази седмица Бела засне фотосесия за списание Chaos, в руса визия, наподобяваща много тази на Мерилин Монро. Снимките са заснети от фотографката Надя Лий Коен, а сестрата на Джиджи е просто зашеметяваща.

Бела Хадид се грижи за писхичното си здраве

Въпреки безупречния си външен вид напоследък, моделът полага усилия да споделя повече за психичното си здраве. Тя дори сподели пред Vogue , че очакванията на хората не съвпадат с това коя е тя в действителност.

„През по-голямата част от времето, когато се срещам с хора, те казват: „Просто не мислех, че ще бъдеш мила, очаквах да бъдеш злобна““, обясни моделът. „Това просто не съм аз и ако хората разберат по-добре коя съм, тогава бих се чувствала по-малко сама със себе си“, добавя Бела.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бела Хадид в Катар с много различен стил