Тренировките на бременната Бионсе

Дами, време е да влезем във форма!

И какъв по-добър източник на #bodygoals вдъхновение от поп дивата Бионсе? Звездата може и да е бременна, при това с близнаци, но нищо не я спира да посещава любимите си SoulCycle групови тренировки. Ежедневно. И това ако не е мотивация!

Какво е SoulCycle всъщност?

В основата си, SoulCycle прилича много на спининг упражненията, защото включва колело и се практикува на закрито. Това, което го отличава, са вдъхновяващите инструктури, рок музиката, под звуците на която се изпълнява 45-минутната тренировка, и допълнителните тежести за ръце и глезени.

Източници разкриват, че Бионсе почти винаги е придружавана от съпруга си Джей Зи. Но носителката на 20 награди “Грами” е забелязвана и в компанията на Кели Роулънд, с която са изключително близки. Други известни личности, които са луди по SoulCyclе тренировките са Ъшър, Лий Даниелс и Джена Дюан Тейтъм. Това ли е новата тайна на звездите за стегната фигура?

Очевидци разказват, че Бионсе и съпругът й често се промъкват тайно в заниманията, след като светлините угаснат и си тръгват по-рано, за да не привличат излишно медийно внимание към бременността й. Въпреки това обаче, присъствието им на тренировките се забелязва “няколко пъти седмично”.

Дори любимата инструкторка на Би е популярна в медийните среди. Изпълнителката на албума “Lemonade” посещава часовете на Анджела Дейвис, която е близка с Опра, и дори са били на турне заедно, където Анджи е организирала SoulCycle занимания.