Барак Обама за връзката си с Мишел в Белия дом

В мемоарите си, “A Promised Land”, Барак разказва как отношенията му със съпругата му са били афектирани от престоя им в Белия дом.

В светлината на скорошните президентски избори в САЩ съвсем скоро очакваме издаването на книга, която ще разкрие как изглежда светът, когато го гледаш от Овалния кабинет. Барак Обама ще сподели своята гледна точка в мемоари, които ще бъдат на пазара от 17 ноември.

В откъс от книгата Барак описва как новопоявилата се дистанция между него и Мишел, след като той е станал президент, го е плашила през цялото време.

“Докато бяхме ограничени от стените на Белия дом, всичките й предишни източници на притеснение бяха станали по-концентрирани и изразени. Дали защото бях погълнат от работа през целия ден, или защото политиката откриваше семейството ни на атаки и постоянно наблюдение, или заради самата тенденция да третират нейната роля като вторична по важност”, пише Обама.

Историята на Мишел Обама: един аборт и едно инвитро

“Лежейки до Мишел в тъмното, си мислех за онези дни, през които всичко между нас бе много по-леко, усмивката й се появяваше по-често, а любовта ни бе по-малко обременена, и сякаш сърцето ми изведнъж се свиваше, защото можеше тези дни да не се върнат.”

За щастие, щастието, такова каквото са го познавали преди, все пак се връща – в интервю миналата година Мишел разказва как след края на мандата на Барак двамата са успели да преоткрият любовта си и сега са по-щастливи от всякога.

Документален филм на Нетфликс разкрива какъв е животът на Мишел Обама след Белия дом

Книгата е планирана да бъде първата от два тома и в нея ще бъдат засегнати теми не само от личния живот на Барак, но и от главната политическа реалност в Щатите.

Семейство Обама си купи нов дом за 12 милиона долара

Popular