Ариана Гранде говори открито за „body shaming“-а

В откровен TikTok, Ариана Гранде сподели открито, че не приема коментарите, които феновете правят за нейното тяло, както напоследък, така и през последното десетилетие. Звездата написа в своя канал: „Говорихте много за него /тялото ми/ през последното десетилетие, така че бих искала да се включа и аз този път. “

В забележките си тя внимателно призова феновете си да спрат да коментират телата на хората като цяло и разкри, че зад кулисите на това, което някои фенове смятат за „най-здравословно“, далеч не е така.

Ариана Гранде по-откровена от всякога

„Знам за себе си, че тялото, с което сравнявате сегашното ми тяло, бе най-нездравословната версия на мен самата“, сподели Ариана.

„Бях на много антидепресанти, пиех ги и се хранех лошо. Бях в най-лошия момент от живота си, когато изглеждах по начина, по който смятахте, че бях здрава, но всъщност това далеч не беше така. И знам, че не трябва да обяснявам това, но си помислих, че може би наличието на откритост и някаква уязвимост тук би било… че нещо добро може да дойде от това, не знам. Но това е първото нещо, което исках да кажа: А именно, че здравите хора изглеждат различно“, каза още певицата.

„Второто нещо е, че никога не знаеш през какво преминава някой“, продължи тя, добавяйки: „Така че дори ако идвате от любящо и грижовно семейство, това не значи, че всичко е наред и вероятно работиш върху това, което те срива или пък имаш система за поддръжка, с която работиш по себе си, никога не се знае.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ариана Гранде сподели кадри от снимачната площадка на „Wicked!“