Арън Роджърс отправи романтично послание към Шайлийн Уудли след слуховете за раздялата

Няколко дни след новината, че Арън Роджърс се е разделил с Шайлийн Уудли, спортистът благодари публично на актрисата.

Дали провокиран от слуховете за личния му живот, или не Арън Роджърс посрещна началото на тази седмица с благодарност, отправена към всички близки за него хора. Сред тях бе и Шайлийн Уудли, за която през последната седмица се говори, че е развалила годежа с него.

“Благодаря ти, че ме остави да те следвам в първите месеци, в които се запознахме, и накрая ме остави да те настигна и да бъда част от живота ти. Благодаря, че винаги си била до мен, за невероятната добрата, която показваш към мен и всеки, който срещаш, и благодаря, че ми показа как изглежда безусловната любов. Обичам те и съм благодарен за теб”, написа в красивото послание Арън.

След това сякаш, за да затвърди новината, че все още с Уудли са заедно, той отново коментира отношенията си с нея в интервю. “Имам невероятен партньор, с когото да живея живота”, сподели той. “Тя е невероятна жена, талантлива, умна, мила. Както казах снощи, тя ме научи какво е безусловна любов и това е невероятен подарък. Когато имаш такъв партньор, животът е много по-приятен.”

Накрая той добави: “Мисля, че да живееш живот с благодарност в него е много добър начин да запазиш щастието, което изпитваш, когато се срещнеш с човек. Животът се променя, никога няма да си същият”.

Шайлийн Уудли споделя за годежа