Шайлийн Уудли и Арън Роджърс са се разделили след две години връзка

Близките на бившата двойка разкриват, че раздялата им е била очаквана.

Вчера източници за списание People споделиха, че връзката на Шайлийн Уудли със спортиста Арън Роджърс е приключила. Краят на отношенията им бе също толкова тих, колкото и началото – за връзката им разбрахме едва когато Роджърс се похвали в интервю, че е сгоден.

Двамата са се срещали от есента на 2020 година, а атлетът е паднал на едно коляно едва половин година след началото на връзката.

“Беше неизбежна раздяла, не се получаваше”, споделят източници пред People. Те са много различни хора със забързани кариери и имаше препятствия, които не можаха да преодолеят. Те продължават да са приятели – нямат лоши чувства и няма драма. Просто не се получи”.

“Двамата се влюбиха бързо и силно, но не си пасваха от началото”, споделя друг близък на двойката. “Арън е сложен тип човек. Никой от неговия близък кръг не е учуден, че нещата не се получиха. В балона на пандемията беше лесно за тях да се влюбят и да се фокусират върху връзката си, но това не е истинският живот”.

Кой е годеникът на Шайлийн Уудли и как започна тяхната любовна история?

Феновете на Уудли бяха скептични за връзката още от самото начало. “Никога не си мислих, че ще се сгодя за някой, който хвърля топки, за да си изкарва прехраната”, бе споделила в интервю актрисата. “Никога като малка не съм си мислила “Да, ще се омъжа за някой, който хвърля топки”. Но той е много добър в това”.

Шайлийн Уудли споделя за годежа