Анджелина и Брад търсят друга опция за развода си

Анджелина и Брад се опитват да се разведат, но заради много усложнения, процесът се забавя. Затова ще опитат друг вариант.

Вече повече от две години продължава съдебната процедура по развода на Анджелина и Брад, но без значителен успех. Затова вече двамата искат да опитат различни варианти. Започнали са да работят върху предварителен развод или т. нар “bifurcated judgement”. Той ще им позволи да продължат да водят преговори по всичко свързано с раздялата, без да се водят повече женени.

Анджелина Джоли заведе децата на премиера

Надяват се, че това ще улесни процеса, както и срещите им. Двамата са имали само две реални срещи след груповите терапии с децата им. Едната се проведе през септември и беше свързана с малките в семейството, затова и те успяха да се справят с нея. Но следващата през края на януари не се проведе, както очакваха.

Двамата споделят на свое име голямо имущество. Още по-трудно става и с многото им деца, затова преговорите се бавят значително.

Към момента от няколко източници знаем, че и двамата просто искат да продължат живота си и не искат вече да бъдат женени. Затова се надяват, че след тези промени ще имат повече успех в процеса на развод.

Единствено децата спасили Анджелина

Анджелина обвини Брад, че не плаща достатъчно за децата