Анджелина обвини Брад, че не плаща достатъчно за децата

Ден след като стана ясно, че адвокатът на Анджелина Джоли я е напуснала заради нелепото й поведение, актрисата заведе иск срещу бившия си съпруг. Тя го обвинява, че той не плащал достатъчно за децата им.

“Той (Пит) е задължен да плаща за възпитанието на децата. Въпреки това обаче, от момента на раздялата, той не изплаща достатъчно средства за възпитанието на децата. В продължение на година и половина е изпълнявал нередовно неформалното споразумение за разходите по децата. С оглед на даденото обстоятелство, тя подава искане за издаване на съдебна заповед за обезпечаване разходите за децата”, се казва в молбата, изготвената от адвокат Саманта Блей Дежан.

Анджелина Джоли остана без адвоката си

От своя страна, представител на Пит заяви пред CNN, че актьорът е изпълнявал неотклонно поетите от него ангажименти.

Анджелина Джоли може да загуби децата си

Близки до двойката споделят, че Анджелина “искала кръв”. Тя на всяка цена искала отреже всичките му връзки с децата и често изпадала в гневни изблици. Именно неразумното й поведение е и причината адвокатката й Лора Уасър да я напусне.Двойката се раздели през септември 2016 година. Двамата прекараха заедно 10 години, но сключиха брак едва през 2014 година. Семейство има шест деца, три, от които осиновени.

Снимки: Profimedia