Анджелина Джоли и Дейвид Майер де Ротшилд: Роди ли се нова звездна двойка?

Изминаха седем години от горчивата раздяла между Анджелина Джоли и Брад Пит. Оттогава на актьора се преписват безброй романси, най-скорошен от които е този с дизайнерката на бижута Инес де Рамон. Що се отнася до Анджелина, за нея съществуват само плахи слухове за флирт, от които такива с The Weekend и Пол Мескал.

Този път обаче нещата са различни. Американските таблоиди разкриха новата връзка на звездата с милиардера и природозащитник Дейвид Майер де Ротшилд.

Папараци заснеха двойката, напускаща ресторант Nobu в Малибу, след „тричасов“ обяд.

Без целувки, без прегръдки, без физически контакт между двамата. Само широки усмивки и приятелско отношение. Дали това всъщност не е било само обикновена бизнес среща?

Анджелина Джоли е необвързана от 2019 г.

Факт е обаче, че нейният развод с Брад Пит все още не е финализиран. Към днешна дата, в допълнение към разделянето на огромното наследство, попечителството над децата все още е заложено на карта.

Брад Пит вече е минало за красивата актриса. А американските списания нямат търпение да припишат на звездата нова любовна афера. Дейвид, на 44 години, привлекателен милиардер, от двадесет години е отдаден на каузата да защитава околната среда, прегръщайки зелената кауза от първа ръка, участвайки в редица експедиции до Арктическо море и Антарктида и впускайки се в тропическите гори на Еквадор и Амазонка.

Дейвид Майер де Ротшилд е бил женен за актрисата Карина Дейко

По-актуална информация за отношенията на милиардера няма. Дали между него и Анджелина Джоли наистина разцъфтява любов? Предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шокиращият имейл на Анджелина Джоли до Брад Пит – Между алкохола и насилието

Hero Slider