Джей Ло в трейлъра на „An Explosive Wedding“

Бракът сякаш е истинска съдба за Джей Ло, която освен че се е венчала 4 пъти /с кубинския сервитьор Ояни Ноа, с танцьора Крис Джъд, с певеца Марк Антъни и не на последно място с актьора Бен Афлек/, е участвала в почти неопределен брой филми на сватбена тематика. Последният й филм е под името „An Explosive Wedding“ и неговия първи трейлър излезе в последните часове.

Романтичната комедия намига към най-вдигащите адреналина трилъри. Той ще бъде достъпен за гледане в Amazon Prime Video от 27 януари 2023 г. Най-новият проект на Джей Ло ще ни покаже латино дивата в компанията на колегата й Джош Дюамел като сгодената двойка на Дарси и Том. В деня на сватбата си те са взети за заложници, заедно с всички гости, от банда престъпници.

Младоженците трябва да се справят с враговете си,, които разрушават брака им, като също така застрашават живота на приятелите и семействата им.

Филмът бе обявен за първи път през 2020 г. и първоначално трябваше да бъде изигран от Лопес и Арми Хамър. По-късно той е заменен от звездата от „Трансформърс“, поради озадачаващите истини, които изплуваха на повърхността за живота на популярната личност.

Не е никак изненадващо, че актьорът е незабавно отстранен от звездния каст. На негово място е поканен Дюамел, чието разбитателство с Дженифър изглежда повече от перфектно.

Актьорският състав на An Explosive Wedding

Освен суперзвездите Джей Ло и Джош, в актьорският каст на романтичната комедия участват и много други обичани и известни холивудски актьори като Дженифър Кулидж, Соня Брага, Селена Тан, Кали Ернандес и дори Лени Кравиц.

Очакваме с нетърпение да видим новото актьорско превъплащение на Дженифър Лопес. Сигурни сме, че няма да ни разочарова както винаги.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В криза ли е връзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек?