Амбър Хърд потвърди връзката си с Илън Мъск със снимка

Слухове за връзката между Амбър Хърд и Илън Мъск има отдавна, но едва сега двамата потвърдиха отношенията си.

Разбира се, двамата го сториха в социалната мрежа Instagram. Актрисата сподели кадър, на който вечеря с новата си половинка. На снимката Амбър удобно е опряла ръка върху рамото на новия си любим, на бузата му има отпечатък от червилото й, а тя гледа нахално във фотообектива. “Дръзка”, гласи надписа под фотоса. Илън също не остана назад и сподели почти идентичен кадър в своя профил в Instagram, но на него Амбър го гледа влюбено.

В момента актрисата е в Австралия за снимките на новия си филм “Аквамен”, а Мъск е на посещение при своята любима. По-рано същия ден двойката е забелязана заедно в резервата за дива природа Къръмбин.

Изглежда отношенията между двамата са доста сериозни и актрисата вече не се притеснява да го покаже. Хърд официално се разведе с Джони Деп през януари и до момента тя се въздържаше да афишира новите си любовни отношения.

Амбър и Илън са заедно от миналото лято, а баща й сподели по-рано миналата седмица, че двамата се готвят и за сватба. “Връзката между Амбър и Илън е много сериозна. Тя много би искала да се омъжи. Те искат да се задомят и да имат деца. Правят планове за това”, издаде Дейвид Хърд пред сп. Grazia.