Аманда Байнс се завръща с първа публична изява

Подобно на Бритни Спиърс, Аманда Байнс току-що се освободи от попечителството и иска да се наслади на свободата си. А първата й спирка е „90’s CON“. Бившата звезда от „All That“ се събира отново на сцената с колегите си от актьорския състав, включително Лори Бет Денберг, Дани Тамберели и Кел Мичъл.

Звездата, добре позната ни от миналото, ще участва в панелна дискусия, която бележи първата й голяма публична изява след края на нейното попечителство, съобщава “Variety”.

“Наистина съм развълнувана да се събера отново с моите колеги и да се срещна с феновете на „90’s CON”, сподели актрисата.

„Какъв по-добър начин да се завърнеш от събитие с бандата от „All That“… и то с участието на Байнс, която ще се присъедини към Дани, Лори Бет и мен тази година“, каза Кел Мичъл.

Аманда Байнс бе под настойничество от 2014 г.

Това се случва след инцидент, при който се твърди, че актрисата е подпалила алеята на родителите си. По-късно е хоспитализирана. Въпреки това, след няколко години на рехабилитация, семейството й я подкрепя да прекрати нейното попечителство.

Последната екранна роля на Аманда Байнс бе в „Easy A“ от 2010 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Историята на Аманда Байнс: 16 години зависимост