Амал Клуни е загрижена за безопасността на децата си

Амал Клуни се подготвя да повдигне обвинения срещу ИДИЛ, но преди това иска да бъде сигурна за безопасносттта на децата си. Затова е решила да предприеме мерки преди началото на делото.

Ето какво споделя в интервю съпругът й Джордж Клуни:

“Много по-различно е, когато имаш деца. Жена ми ще е първата, която ще се изправи срещу ИДИЛ и като семейство сме изправени пред истинска опасност. Трябва активно да се грижим за  безопасността всеки ден. Не искаме децата ни да се превърнат в мишени, затова сме изключително внимателни”, сподели холивудската звезда.

Клуни даряват половин милион за промени в оръжейния контрол

Наистина техният случай е като никой досега. Децата на двойката са постоянно преследвани от папараците заради популярността на Джордж, а сега Амал ще привлече още повече внимание върху семейството с новото си дело. Нейната кауза е важна, но и едновременно с това застрашаваща безопасността й.

Тя търси разплата за жертвите от сексуален тормоз в Ирак и Сирия, след като се е примирила с мисълта, че няма как да предотврати тези престъпления. Решението да предприеме това дело е взела след случая с Надя Мурад – жената, избягала от живота на секс робиня в Ирак.

Болката остава за Надя Мурад

Амал Клуни пред VOGUE: Бях се отказала от брак и деца