Алекс Родригес отговори на слуховете за завръщането Бенифър

Феновете на Дженифър Лопес и Бен Афлек продължават да се питат дали двамата няма да възобновят отношенията си, но какво мисли бившият на певицата?

Вероятно не е лесно да си на мястото на Алекс Родригес сега – след като слуховете за изневяра от негова страна разтърсиха връзката му и само месец след официалната му раздяла с Джей Ло, интернет пространството се изпълни със снимки на бившата му годеница с потенциалния й нов (стар) партньор, Бен Афлек.

Вчера за първи път папараците попитаха Алекс какво мисли за почивката на Дженифър и Бен в Монтана. На въпроса Родригес само отговори “Давайте, Янки.”

Като бивш бейзболист за отбора окуражителните думи не изглеждат особено значителни, но е известно, че Бен Афлек е почитател на опониращия отбор, Ред Сокс – затова и потребителите онлайн се усъмниха дали е нямало послание, което Алекс е искал да предаде с този кратък отговор.

Заедно ли са? Бен Афлек и Дженифър Лопес на обща ваканция в Монтана

Междувременно през последните дни много звезди коментираха потенциалната нова връзка на Бен и Дженифър. Мат Деймън, който е близък приятел на Афлек, вчера сподели, че не може да потвърди дали Бенифър 2.0 е факт или само слух. “Обичам и двамата. Надявам се да е истина, защото ще е страхотно”, сподели той, след като първоначално отказа да коментира темата.