Алек Болдуин ще става баща за осми път

След всички трудности отново има повод за радост в дома на Алек Болдуин.

Семейството на актьора е на път още повече да порасне – вчера Хилария Болдуин сподели щастливата новина, че е бременна със седмото си дете.

“Бяхме почти сигурни, че семейството ни е пълно, но сме повече от щастливи за тази изненада”, разкри в описанието към публикацията Хилария. Тя избра да сподели новината с видео, заснето от момента, в който разкрила, че ще става майка отново пред другите си деца.

Хилария и Алек Болдуин разкриха името на седмото дете в семейството

В публикацията Хилария разкри и кога ще се появи новият член на семейството: “Нашият капацитет за любов продължава да се разширява и нямаме търпение да посрещнем малкото ни тази есен”.

Щастливата новина идва след трагедията, свързана с Алек Болдуин – в края на миналата година той  застреля и уби операторката Халина Хътчинс на снимачната площадка на “Rust”.

Алек Болдуин и целият екип на “Rust” отиват на съд заради трагичния инцидент

В къщата на звездната двойка вече тичат общо седем деца – Ромео,  Леонардо, Кармен, Рафаел, Едуардо и Лучия са наследници на Хилария и Алек, а актьорът има още една дъщеря от предишен брак, 25-годишната Айрланд. Най-малката в семейството, Лучия, се присъедини към семейството чрез сурогатна майка преди точно една година, само няколко месеца след раждането на Едуардо.

Popular