Адриана Лима се събра с бившия си мъж

Адриана Лима се събра с неверния си мъж – сръбския баскетболист Марко Ярич.

Двамата са празнували заедно Деня на влюбените, който съвпада с тяхната годишнина от сватбата. А синеоката красавица дори се похвали с видео от този сантиментален момент.

В клипчето, което тя сподели в Instagram, двете й дъщерички Валентина и Сиена й честитят празника с картичка. Едно от момичетата чете текста на честитката: “Обичам те, мамо! Честит ден на влюбените. Ти си най-добрата майка във Вселената. От Валентина, Марко и Сиена”. Трогната от милия жест, Адриана прегръща своите момичета и следва прегръдка за бившия й мъж, който в този момент ги снима с камерата.

Лима и Ярич се разделиха през 2014 година, но официално получиха развод едва преди година. Причината за тяхната раздяла са непрестанните изневери от страна на спортиста. Когато моделът хванала мъжа й да кръшка със съседката, вече чашата преляла.

След раздялата им, името на Адриана бе свързвано с турския медиен магнат Акун Иликали, както и с водещият на American Idol и изпълнителен продуцент на риалитито на семейство Кардашиян – Райън Сийкрест. Тя обаче официално обяви отношенията си единствено с треньора по бокс Джо Томас, с когото дори се появиха на червения килим на благотворителната гала вечеря amfAR през май миналата година. Малко след това обаче, двамата се разделиха.