Адриана Лима показа новия си приятел

Адриана Лима дебютира на червения килим с новия си приятел – Джо Томас.

Това се случи по време на благотворителната гала вечеря amfAR, която се състоя миналата вечер в Кан. Запознати разкриват, че той е бивш бодигард, а настоящата му работа е неизвестна.

По време на събитието, синеоката красавица не се отдели от своята половинка. Изглежда, отношенията между Адриана и Джо са доста сериозни, тъй като тя вече го е представила не само на двете си деца, но и на родителите си.

Това е и първият мъж, който супермоделът показва пред обществото, след като се раздели със своя съпруг – баскетболиста Марко Ярич. Адриана и спортиста бяха женени в продължение на 6 години. Двамата се разделиха драматично през 2014-та година, когато се разбра, че Ярич й е изневерил.

Според слуховете Лима хванала мъжа си в леглото с друг модел, а американски медии съобщават, че Ярич имал любовна авантюра и със съседката. Двойката подаде молба за развод през януари 2015 г., като трябваше да разделят помежду си 240 милиона долара. Адриана и Марко имат две дъщерички – 6-годишната Валентина и 3-годишната Сиена, които останаха да живеят с майка си.