Адел готви нова музика до края на годината

За Адел музиката е спасение и затова избра да продължи напред след развода си със Саймън, като й се отдаде напълно.

Близък приятел на Адел споделя пред списание People какъв е животът й след раздялата. “Подготвя се физически и психически да създава и да промотира новата си музика. Изглежда, че ще е готова дори до края на годината”, започва той.

“В песните говори за трудната година, която преживя. Както е казвала и преди, музиката е терапия за нея. Вече е готова да сподели личните си преживявания с феновете си”.

За сега тя е създала три албума с имената “19”, “21” и “25”. Всеки един от тях е бил искрено изразяване на чувствата на певицата и това всъщност направи творбите й специални. От новия албум можем да очакваме същото.

“Толкова е заета. Новият й живот е много по-добре организиран и пълноценен от преди. Удовлетворена е като певица – чувства се щастлива и жива”, продължава разказа си източникът.

Адел драстично отслабна след раздялата – ето как го направи

Колкото до личния й живот, сега тя си позволява повече експерименти и дори беше забелязана няколко пъти с мистериозен мъж. (Вижте тук.) Но приятелките й са най-важни за нея. “Обградила се е с много верни приятелки, които имат същия характер като нея”.

В момента певицата живее в Лос Анджелис със сина си. Там тя държи повечето детайли за себе с в тайна, защото никога не е била фен на шомотевицата около нея.

Адел ни показва частица от нейното щуро лято