Адел: Адски трудно е да си майка!

Поп певицата Адел за първи път говори за ролята си на майка пред сп. i-D.

Британската звезда стана майка преди три години и сега разкри, че не е била подготвена за майчинството и с изненада открила, че изобщо не е лесно.

Адски трудно е да си майка, мислех си, че ще е лесно. Та нали всичко го правят, всички са родители, гледат децата си, колко трудно би могло да бъде? Оххх… наистина нямах никаква идея”, обяснява превицата и продължава: “Трудно е, но в същото време е феноменално. Най-великото нещо, което някога съм правила. Той ме кара да се чувствам млада. Няма нищо по-отрезвяващо и приземяващо от дете, което рита и отказва да направи това, което го молиш. Преди всичко се въртеше около мен, сега всичко се върти около него”, споделя певицата.

Адел разкри, че кариерата и музиката й са повлияни от нейната колежка Ейми Уайнхаус. “Ако не беше Ейми и албума й Frank, сто процента не бих взел китара и не бих написала Daydreamer или Hometown, както написах и Someone Like You на китара. Противно на мисленето, аз и Ейми наистина не се познавахме помежду си, не бяхме приятелки или нещо подобно. Отидох в Brit School и тя беше за малко. Но един милион процента е вярно, че ако не бях чула Frank, това нямаше да се случи. Аз я обожавах”, разкрива още Адел.