Адам Ливайн: “Вълнувам се, че ще ставам баща!”

Фронтменът на Maroon 5 Адам Ливайн даде първото си телевизионно интервю, след като се разбра, че той и съпругата му, ангелът на Victoria’s Secret Бехати Принслу, очакват дете. 

Певецът и съдия в риалити шоуто The Voice гостува в предаването Live! with Kelly & Michael, където потвърди пред водещите, че 26-годишната Бехати е бременна с момиченце. Преди няколко дни медиите зад Океана разкриха пола на бебето, след като Принслу беше забелязана да пазарува бебешки дрешки и играчки в компанията на колежката си Лили Олдридж.

“Предстои ми да стана баща и страшно се вълнувам,” сподели пред Кели и Майкъл 37-годишната звезда. “Ще си имаме момиченце!”

“Тя се чувства добре, нали знаете, яде доста странна храна. Динята, това е най-популярното нещо в къщата ни. Много, много диня,” продължи певецът, след като водещите се поинтересуваха как се чувства Бехати. Няколко дни по-рано самата тя сподели кадър на нарастващото си коремче в Instagram, съобщавайки на почитателите си, че засега бременността й върви добре.

Принслу е много щастлива и от факта, че близката й приятелка и колежка от Victoria’s Secret Кандис Суанпоул също очаква дете в момента. Блондинката публикува тяхна обща снимка в профила си, заявявайки, че все още не може да повярва, че двете споделят този период от живота си една с друга. “Толкова много прекрасни емоции сме изживели заедно, а толкова много предстоят,” написа Бехати. 

Това ще бъде първа рожба за Ливайн и намибийския супермодел. Двамата се венчаха на пищна церемония в Мексико през 2014 г., след като бяха заедно в продължение на няколко години.