Ангелът Кандис Суанпоул ще става майка!

Един от любимите ни ангели на Victoria’s Secret и най-красивата жена на 2014 г. според списание MAXIM е бременна! 

27-годишната Кандис Суанпоул и дългогодишната й половинка Херман Николи очакват своето първо дете. Двамата се сгодиха през лятото на миналата година, но са заедно повече от десетилетие. Двойката се запознава в Париж, когато Кандис е само на 17 години. 

Херман и Кандис на разходка

“Те са много щастливи от новината,” споделя източник, близък до двойката пред E! News. “Планират да прекарат лятото в Ню Йорк”. Източникът допълва, че южноафриканката вече е във второто си тримесечие. 

Кандис дефилира за Victoria’s Secret

Суанпоул обаче не е единственият ангел на Victoria’s Secret, който очаква дете в момента. Новината за нейната бременност идва само седмица, след като се разбра, че колежката й и нейна много близка приятелка Бехати Принслу и съпругът й Адам Ливанй ще стават родители. Фронтменът на Maroon 5 сподели радостната вест в своя Instagram профил.

 

Кандис и Бехати по време на фотосесия за VS

“Кандис и Бехати са най-добри приятелки и термините им са близо. Двете споделят първите трепети около бременността и се радват на взаимна подкрепа. Нямат търпение да станат майки,” допълва източникът.

Двете блондинки имат дългогодишна кариера на модния подиум. Кандис се присъединява към ангелите през 2010 г., а Бехати – през 2009 г. От тогава те не пропускат дефиле на Victoria’s Secret.

Снимки: Profimedia