Адам Ливайн и Бехати Принслу издадоха пола на бебето

Звездната фамилия на Адам Ливайн и Бехати Пинслу са в трепетно очакване на бебе № 2, което трябва да се появи до два месеца.

Вокалистът на Maroon 5 гостува в предаването The Ellen DeGeneres Show, където разкри какъв е пола на бъдещия му наследник. Той обясни, че с Бехати ще си имат още едно момиченце и дори призова почитателите си да дават предложения за имена. “Харесва ли ви или не, ще се включите при следващото бебе. Ще бъде съвместна работа. Вече работим по въпроса,” заяви Адам.

Адам Ливайн: “Вълнувам се, че ще ставам баща!”

Той разкри, че каква кака е дъщеря му Дъсти Роуз. Певецът обясни, че едногодишната му принцеса е изключително тиха, за разлика от звездните си родители. “Тя е като малко дзен бебе. Толкова е тиха. Смешно е, че е толкова тиха, защото ние, родителите й, сме като маниаци. А тя ни успокоява,” разкри изпълнителят.

Очарователни! Адам Ливайн заведе семейството си на Алеята на славата

И нищо чудно, че Адам и Бехати искат още деца. Двамата никога не са крили желанието си да имат голямо семейство. “Искам да имам 100 деца! Искам да имам повече деца, отколкото е социално отговорно да си позволиш”, призна преди време музикантът.