Адам Ливайн и Бехати Принслу чакат второ бебе

Бехати Принслу сложи край на спекулациите дали ще се завърне на подиума на Victoria’s Secret в Шанхай. Отговорът е не, а причината е повече от прекрасна – супермоделът отново ще става майка!

Бехати и съпругът й, фронтменът на групата Maroon 5 Адам Ливайн, са в очакване на своето второ дете. Това стана ясно, след като Бехати публикува снимка в своя Instagram, на която демонстрира нарастващо коремче. “Втори рунд,” е озаглавила кадъра красавицата. 

Новината идва само няколко дни преди рождения ден на дъщеричката им Дъсти Роуз. Дъсти се роди на 23-ти септември 2016 г. и по време на бременността, Бехати и Адам не криеха вълнението си и желанието да имат голямо семейство. “Искам да имам 100 деца! Искам да имам повече деца, отколкото е социално отговорно да си позволиш”, призна преди време музикантът.

Само по бельо и каубойски ботуши! Ангелите в Аспен

В момента не е ясно в кой месец е Принслу, но бременността вече й личи. От Victoria’s Secret официално обявиха, че намибийката ще пропусне и тазгодишното шоу на марката, за жалост на многобройните й фенове. Те обаче побързаха да я поздравят в Instagram, където заваляха пожелания и от колежки на Бехати от модния подиум.

Снимки: Profimedia