Само по бельо и каубойски ботуши – Ангелите в Аспен!

Кой да знае, че каубойските ботуши така добре се комбинират с дантелено бельо!

Тази година от Victoria’s Secret разчупват традицията, като вместо с пухкави крила, въоръжават своите Ангели с кожени якета, колани с ресни и шапки. Дестинацията е Аспен, Колорадо, а поводът е традиционната празнична кампания, която гигантът за бельо ще завърти по Коледа. Рекламният клип към нея за поредна година е заснет от холивудския режисьор Майкъл Бей, който стои зад филми като “Трансформърс”, “Пърл Харбър” и “Армагедон”. 

Очевидно от марката не пестят средства, след като в рекламата участват 13 от всичките им 14 Ангели. Единствено Бехати Принслу не се присъедини към колежките си, тъй като все още се е съсредоточила върху грижите за дъщеря си Дъсти Роуз, която се роди през септември 2016. 

За сметка на това Кандис Суанпоул, която роди сина си Анака малко след Бехати, показа нагледно, че е обратно в играта. Прелестната южноафриканка е в топ форма и очевидно се наслаждаваше отново да работи с останалите красавици. Разбира се, фотосесията нямаше как да мине без ветарани като Алесандра Амброзио и Адриана Лима. А момичетата не се свениха да споделят цял куп изкушаващи кадри в социалните мрежи. Вижте ги в галерията!