85-годишната Джуди Денч за първи път на корицата на Vogue

Звездата от “Убийство в Ориент Експрес”, “007 Координати: Скайфол” и “Влюбеният Шекспир” за първи път краси корицата на модната библия.

Джуди Денч вече може да се похвали като най-възрастната жена, позирала за корицата на списание Vogue някога. И като такава тя избра да говори за начина, по който животът й се е променил през последните години.

Въпреки че не позволява и дума да се каже за пенсиониране, тя осъзнава колко по-различно е ежедневието й днес в сравнение с това преди. “Това е най-големият шок. Изведнъж трябва да си зависим от другите хора”, споделя тя.

Въпреки това в момента се изолира сама заради пандемията. За да се разсейва от негативните събития по света, тя посвещава времето си в усвояването на нови умения, като се старае всеки ден да учи по едно ново нещо.

Забавни съвети за красота от стилни възрастни дами

Близките й я описват като човек, който трудно се предава и винаги успява да намери нови причини да продължава напред. Синът й Уилям разказва, че тя често осъзнава колко много се е променила през годините и макар и това моментно да я възпира, бързо успява да намери мотивация отново. “След снимките за корицата се върна с чувството сякаш е Бионсе”, пошегува се той.

Рената, от Полша: един страхотен инфлуенсър на възраст над 50