Коледа в дома на Киара Ферани

Защо да чакаме декември, когато можем да започнем магията на Коледа в средата на ноември? Изглежда това е философията в дома на Киара Ферани и Федец. Двойката потвърждава за поредна година тенденцията, започнала в близкото минало, а именно представянето на украсата за празниците в техния пентхаус в Милано на феновете.

И ако през последните няколко дни се разбра, че коледната атмосфера вече е влязла в дома на Ферани благодарение на кадрите от Instagram, сега дигиталният предприемач окончателно наруши забавянето, като показа коледната елха, която са избрали семейно за празниците тази година.

Коледната елха на Ферани и Федец е високотехнологична

Да, точно така. Това не е каква да е елха, а високотехнологична такава, благодарение на стотиците светлини, които се включват и изключват, когато Киара пляска с ръце. Ефект, много подобен на този, получен миналата Коледа, когато на свой ред украсата отново бе представена в социалните мрежи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

„Най-прекрасното време от годината е, нека е по-дълго“, отговори тя на онези, които я попитаха защо бърза толкова.

Сигурно е, че коледното дърво на семейството е едно от най-очакваните в Instagram. Така и през 2022 г. звездната двойка не разочарова своите последователи, като ги зареди с красиво коледно настроение.

Светлинките по елхата могат да се управляват с дистанционно, с помощта на съответното приложение, така че да се получат цветни игри, предпоставка за истинско малко домашно шоу. Сигурни сме, че дечицата на Киара и Федец са най-щастливи от коледната украса.

Сега всичко, което трябва да направят, е да чакат Дядо Коледа. Кой знае дали той не пристига по-рано в Casa Ferragnez?

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тайната на перфектните устни според Киара Ферани