Джулия Робъртс и Джейми Лий Къртис срещу ботокса и филърите

Нека видим случая с Джейми Лий Къртис. 63-годишната актриса се разкайва от опита си с ботокса и иска да сподели своето мнение. Тя дава съвет на двете си дъщери – Ани и Руби, говорейки от личен опит.

„Пробвала съм процедурите против стареене. Те не проработиха. И всичко, което виждам, са хора, обсебени от този тип лечение“, коментира звездата. Преди известно време тя бе споделила пред „Fast Company“: „Веднъж като се объркаш и пипнеш лицето си, няма начин да се върнеш назад.“

Джулия Робъртс също се бори срещу ботокса и филърите

54-годишната актриса наскоро посещава дерматолог за консултация, където са й казали, че би било добре да изтрие бръчките от усмивката си. Това са онези белези, които се образуват с течение на времето отстрани на устата.

Жената, която превърна усмивката си истинска запазена марка, любезно отказва предложението. Това сподели самата Джулия Робъртс пред списание „Marie Claire Australia“: “Докторът погледна очертанията на лицето ми и каза: „Ооо!“ и се спря точно до устата ми. Тогава ме попита: „Искаш ли да сложа ботокс тук?“ И аз му отвърнах: „Какво искаш да кажеш?“.

След това лекарят посочил на известната актриса къде би могла да се постави инжекция, за да изчезнат бръчките. Отговорът на Джулия Робъртс е: „Знаете ли колко красиви истории има зад тази усмивка? Колко смях? Колко прекрасни вечери и срещи?“.

Накратко, популярните дами са на мнение: „Не пипайте мимическите линии“. Това е онзи чар, оставил отпечатъка на времето по лицата ни. Не бива да го прикриваме, за да търсим съвършеност. Красотата се крие в несъвършенствата ни.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джулия Робъртс: Хубава жена с визия на Барби

Hero Slider