Джони Деп покани адвокатите си на турне

Въпреки че процесът между Джони Деп и Амбър Хърд вече приключи и филмът „Hot Take“ е пуснат, актьорът прояви уважение към доверените си адвокати.  По случай първата дата от американското му турне с Джеф Бек, в The Anthem, Вашингтон, Деп покани групата си от адвокати на неговия концерт, като се увери, че всеки от тях има ексклузивен пропуск.

Снабдени с тази грандиозна възможност, която им гарантира достъп до всяка част на сцената, както и зад кулисите, Камил Васкес и Бен Чу / т.е. адвокатите, които се бориха заедно с Деп по време на процеса за клевета срещу бившата му съпруга Амбър Хърд и в крайна сметка дори го спечелиха/ имаха честта да присъстват на концерта на звездата.

Благодарственото послание на Джони Деп

„Искам да благодаря на много хора, които присъстват в тази стая“, каза Деп по време на пауза между песните. Актьорът имаше предвид екипа си от адвокати, както и своите фенове, които през тези сложни няколко години винаги оставаха на негова страна.

Беше истински вълнуваща нощ, въпреки че този път Джони Деп не можа да разчита на присъствието на най-любимия си адвокат. Това е Джоел Рич, 37-годишната дама, която представляваше актьора от „The Favorite“ по време на процеса му за клевета срещу „The Sun“ в Обединеното кралство през 2020 г.

Е, днес тя очевидно е много близка приятелка на холивудската звезда. Изглежда, че след бурния край на брака си с Амбър, Деп е намерил спокойствие в нейно лице. Признаваме си, че биха били чудесна и много хармонична двойка. А може би има шанс за такова развитие в техните отношения. Предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Има ли жена до себе си Джони Деп?