Има ли жена до себе си Джони Деп?

Джони Деп беше забелязан с непознато момиче в Италия.

След няколко месеца съдебни спорове с бившата си съпруга Амбър Хърд, актьорът най-накрая се върна към работата и нещата, които обича. Той преговаря за нови проекти, записва музикален албум, който подготвя от доста време и изнася концерти.

Така Джони се появи и на джаз фестивал в Италия. За изненада на феновете му обаче, не беше сам, а в компанията на червенокоса мистериозна жена. Звездата беше забелязана да пристига с новата дама до себе си на репетиция, а двамата се усмихваха, докато вървяха един до друг.

Актьорът от “Карибски пирати” беше в обичайните за него кърпа на главата, раздърпана тениска и рокерски джинси. На него бяха и любимите му слънчеви очила и гривни по ръцете, с които сме свикнали да го виждаме.

Снимки на непознатото момиче все още, бяха разпространени от журналисти на Daily Mail. Феновете му побързаха да изкажат мнение: „Младо, красиво, привлекателно момиче. Успех Джони”.

„Тя изглежда мила. Изобщо не е като Амбър“, „Не мога да повярвам, че това е новата му любовница“, пишат интернет потребители.

Междувременно излезе дългоочакваният студиен албум на Деп, в дует с дългогодишния му приятел, китаристът Джеф Бек. Албумът носи името “18”. Според съобщенията Деп е написал още една песен за албума, в която има закачка към Амбър.

Широко разгласеният съдебен процес за клевета на бившата двойка завърши с решение, което съдията взе до голяма степен в полза на Деп. Според присъдата на процеса за клевета от Хърд е поискано да му плати около 10 милиона долара обезщетение.