5 любопитни факта за Джена Ортега

Вече нямаме търпение да видим Джена Ортега като Уензди Адамс в „Wednesday“, телевизионният сериал, режисиран от Тим Бъртън, който е на път да пристигне в Netflix.

Ако лицето на актрисата ви е познато, то е защото, въпреки младата си възраст, тя вече е участвала в множество успешни филми и сериали като „Stuck in the Middle“, “Jane the Virgin”, “You” и „Scream“.

Родена през 2002г, под знака Везни, американската актриса има мексикански и пуерторикански произход и е четвъртото от шест деца. Е, нека открием 5 любопитни факта за нея.

Джена Ортега е първата латино принцеса на Дисни

Младата актриса даде гласа си на първата латино принцеса на Дисни, като по този начин даде глас и на цяла една общност. Да, Изабел в „Елена от Авалор“ е точно тя. Говорейки за анимационни филми, любимият й е „Цар Лъв“, чийто римейк също обожава, особено гласът на Бионсе.

Тя е голям фен на „Stranger Things

Джена е истински фен, що се отнася до сериала на Netflix – „Stranger Things“. Самата тя призна, че не просто го гледа, а е очарована от всички повече или по-малко сложни теории на феновете.

Едно от любимите й хобита е писането

Дайте и химикал и хартия и тя ще ви напише прекрасни есета или пък дори сценарии. „Няма значение какво пиша. Ще пиша за всичко през цялото време. Това е чудесен начин да се отпусна“, споделя още Ортега.

Рутината за красота на Джена Ортега е минамална

Естествено красива и много млада, тя разкрива, че нейната рутина за красота се състои от няколко лесни за повторение стъпки. Актрисата измива лицето си с почистващ препарат, след това нанася овлажнител и добавя малко количество масло от чаено дърво върху несъвършенствата.

За косата си Джена използва кокосово масло, като два пъти седмично го използва и като маска за лице преди сън.

Пикантно и сладко

Като любител на пикантното, обичайната й поръчка в пицария винаги е пицата с халапеньо. Но освен това, Джена има голяма слабост към сладкото. Тя никога не казва „не“ на шоколада и микс закуската, съчетаваща мюсли, сушени плодове, ядки, понякога дори бонбони.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първа снимка на семейство Адамс от „Wednesday“

Hero Slider