Какво закусва един ангел на Victoria’s Secret?

Закуската е най-важното ядене за деня, а никой не знае това по-добре от ангелите на Victoria’s Secret.

За тези момичета не съществуват компромиси по отношение на перфектната форма, тъй като целогодишно снимат фотосесии по бельо и, разбира се, дефилират на ежегодното есктравагантно шоу. Ангелите на марката са категорични, че всяка от тях тренира колкото един професионален атлет. Техните сутрини започват с посещение във фитнес залата, където кардио, пилатес и бокс са само част от нещата, които ги очакват.

Диетата на ангелите, без преструвки

Само след няколко дни красавиците ще се качат на подиума в Шанхай, а за да се приготви за ревюто и усилените тренировки преди него, холандката Роми Стридж е измислила собствена рецепта за енергизираща закуска. Ето как да си я приготвите у дома! 

Съставки (за основата):
1 лъжица шоколадова протеинова пудра
40 гр овесени ядки
1 ч.ч. топла вода

Допълнителни съставки: 
Годжи бери
Стафиди, сурово кашу, бадеми
Фъстъчено масло
Пресни плодове: нектарини, боровинки, ягоди

Как я приготвя Роми:

“Преди да си легна смесвам шоколадовата пудра с овесените ядки в купа, а след това добавям и топла вода. След това слагам купата в хладилника за през нощта. На сутринта добавям останалите неща: супена лъжица годжи бери, кашу, стафиди, малко бадеми. Държа този микс във фризера, тъй като обожавам ядките да са супер хрупкави. Накрая слагам една лъжица фъстъчено масло и отгоре нареждам пресните плодове. Обожавам да си почивам на дивана, докато хапвам закуската си с кафето.”