Време е за второто предизвикателство на Nike и MissBloom.bg!

Squat Jump – Клекове с подскок. Започнете да правите клекове, като при изправянето на тялото правите подскок. Правете упражнението 30 секунди. 
Single Leg Deadlift – Вземете гиричките в ръце и от изправена позиция започнете да се навеждате, като изпъвате единия си крак назад. При прибирането на крака го свийте в коляното и доближете до гърдите. Редувайте краката, гърба през цялото време трябва да е изправен. Изпълнявайте упражнението 1 минута. 
V – ups – Седнете като поставите опората си на ръцете. Вдигнете краката си във въздуха и започнете да ги свивате към гърдите. Времетраене 1 минута. 
Modified Side Plank – Застанете странично на едната си ръка, която е свита в лакътя и на единия си крак, свит в коляното. Противоположния крак е изправен. Като използвате лакътя си за упора започнете да вдигате тялото и ханша си от пода. Направете го с едната си страна за 30 секунди, след това с другата – за още 30. 
Around the world Lunge – Напъди напред, настрани и назад. Редувайте краката си в продължение на 1 минута. 
Alternative Froggers – Изпълнявайте упражнението, както е показано във видеото в продължение на 30 секунди. 
Toe Touches – Легнете по гръб, краката са изправени перпендикулярно на тялото ви. Започнете да вдигате горната част на тялото с цел да докоснете пръстите на краката си. За по-напредналите – може да се изпълни с медицинкса топка или друга тежест. Времетраене 1 минута. 

Opposite Arm/Leg Extension
 – Застанете на колене и ръце и започнете да изпълнявате упражнеието, както е показано във видето в продължение на 1 минута. 
Починете 30 секунди. 

Повторете упражненията в следната последователност:
– Squats
– Modified Press Ups
– Alternative Side Lunge
– Plank
– Squat Jumps
– Single leg deadlift
– V-ups
– Modified Side plank
– Around the world lunge
– Alternative froggers
– Toe Touch
– Opposite Arm/Leg Extension

Направете лек стречинг, за да релаксират мускулите ви.