Упражнения, с които да оформите перфектно дупе

Клекове с гири

Отново може вие да изберете с каква тежест да са гиричките ви. Заемете разкрачен стоеж на ширината на раменете и клекнете, за да вземете гирите. (А) Като се стараете да запазите гърба изправен се изправете. (Β)Продължете кляканията, като спускате гирите до пода.

Клекове на един крак

Застанете на един крак, като свиете в коляното, така че подбедрицата ви да застане успоредно на пода. (А) Клекнете, като се опитате повдигнатия крак да стигне максимално близо до пода. (Β) След това изправете до начална позиция, повторете и с другия крак.

Махове с гира

Вземете си една гира и я хванете с едната ръка, ако ви е неудобно може и с двете. Застанете, така че да задържите ръката си в предната част на талията на една ръка разстояние. Свийте коленете, като наведете гърба до ъгъл от 45 градуса спрямо пода. И сега замахнете с гирата, докато не дойде между краката ви. (А) Дръжте ръката изправена, избутайте ханша напред, изправете коленете си и върнете до нивото на гърдите, изправяйки се.(Β) Повторете и с двете ръце.

Поза „мида“

Легнете на една страна, като свиете краката в ъгъл от 45 градуса. (А) Повдигате единия крак, колкото можете, без да движите таза си и да отлепяте другия крак от пода. (Β) Задържате и връщате в изходна позиция. Повторете и с двата крака.

Какво се случва с тялото ви след една тренировка
Протеиновите диети са опасни за здравето

Храните, които помагат за добър сън