Тренировките на Ева Лонгория, Алесандра Амброзио и Миранда Кер

В рамките на последните две седмици няколко от любимите ни знаменитости споделиха как тренират в домашни условия.

Ева Лонгория, която неведнъж е споделяла за любовта си към тренировките с тежести и активния начин на живот, този път сподели друга своя страна – тази, която обича кардиото.

Звездата се снима по време на усилена тренировка на трамплин, и то не къде да е, а на яхта.

По-различна беше тренировката на Але, която избра да се раздвижи от домашния фитнес. Тя вмъкна малко повече тежести в тренировката си с дъмбели, както и допълнително съпротивление от ластици.

Фитнес уредът за цяло тяло, който можем да си направим у дома

Такава е типичната тренировка на Алесандра – разбираме не само от последно й видео, но и от предишни нейни интервюта, в които споделя, че за разлика от другите модели, тя никак не обича кардиото, а вместо това фитнесът й се състои главно от тренировки с тежести и с ластици.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alo (@alo)

Навръх рождения си ден тази седмица Миранда Кер се похвали с атлетичните си способности с видео от необичайна тренировка с успоредка. Колкото и да ни се струва странен методът й, тя не е първата, която да се похвали с подобна тренировка – Майли Сайръс и Кортни Кардашиян го направиха преди нея.

Преди Миранда е споделяла, че е привърженик на разнообразието в тренировките, затова опитва да експериментира с нови неща. На ежедневна база най-често избира пилатеса и тренировките с ластици.

Супермоделите тренират и вземат решения сутрин