Стопете излишните килограми с Kangoo Jumps

Искате да отслабнете трайно с над 20 килограма? Това е възможно с Kangoo Jumps и то само за броени месеци.

Световноизвестната инструкторка по Kangoo Jumps Кинга Себестиен стартира нова ефективна програма, наречена “Fat Burning“. Тя се състои само от три упражнения на седмица, но резултата е повече от впечатляващ. За три месеца може да се разделите с 20 кг и то без каквито и да е строги диети.

За да запознае феновете си с новата си програма, Кинга стартира Kangoo Jumps маратон из цяла Европа. Поредната й спирка бе в Банско по време на международния Фитнес Фестивал България, който се проведе на 11-13 ноември. Над 250 човека бяха дошли да се поизпотят заедно с Кинга, а накрая имаше и победител, който си тръгна с чифт Kangoo обувки.

Програмата на Кинга включва няколко пакета, които могат да бъдат закупени на www.kingasebestyen.com и разбира се, има много награди за тези които са отслабнали най- много.

Кинга е координатор, треньор и дистрибутор на Kangoo Jumps с изключителни права за Румъния, България, Швеция и Сърбия. Тя е билa инструктор по аеробика, Fitball и пилатес в продължение на 20 години. Cъщо така е сертифициран личен треньор и диетолог и може да се похвали с богат опит в работата с деца със затлъстяване.

Кинга споделя, че Kangoo Jumps е нейният живот и именно той я прави известнa. “Щастлива съм, че практикувам този спорт, правя го с цялото си сърце”, споделя известната инструкторка. Но Kangoo Jumps не е само спорт, но и мисия за Кинга. Чрез него тя помага на хора в нужда, организирайки благотворителни събития “Kangoo Jumps save the life”. Посредством спорта тя събира дарения за деца, болни от рак. “Харесва ми, че с Kangoо Jumps правим хората щастливи и удоволетворени и ги караме да забравят за ежедневните си проблеми. Искам всички да се отпуснат и да се забавляват с нас”.

Снимки: IFCB – International Fitness Convention Bulgaria