Смалете дупето и бедрата с лесни упражнения

За това упражнение ви е необходима топка. Заемете стоеж за планк, като краката ви са позиционирани на топката, а дланите ви са опряни на пода. Повдигнете левия си крак във въздуха, а след това бавно го спуснете обратно към топката, но без да я докосва. Повторете. Направете три серии по 12 повторения с всеки крак.

Това упражнение е страхотно за повдигане и стягане на дупето. Заемете разкрачен стоеж с ръце пред гърдите и крака, сочещи навън. Клекнете, докато коленете ви образуват прав ъгъл с пода. Задръжте 2-3 секунди и върнете в изходна позиция. Направете три серии по 15 повторения.

Легнете на пода на лявата си страна. Подпрете се на лявата ръка, докато дясната я сложете на кръста и свийте леко крака. Повдигнете горния крак нагоре и направете малки импулси нагоре 20 пъти, без да докосвате пода. Обърнете се на другата си страна и повторете с другия крак. Направете три серии от по 20 повторения.

Това упражнение е идеално за външните бедра и дупето. Легнете по гръб, свийте крака и пренесете цялата тежест на петите. Повдигнете таза си колкото може по-високо, като балансирате с опънати върху постелката ръце. Когато достигнете връхна точка, задръжте за една секунда и спуснете таза на пода. Направете три серии от по 20 повторения.

7 упражнения, които топят мазнините по бедрата

Най-доброто упражнение за изваяни ръце, според науката

Кога ще видите резултат от тренировките?