Смалете дупето и бедрата с лесни упражнения

Всички искаме да имаме секси повдигнато дупе и стегнати бедра, но това не се получава с магическа пръчица. Трябва упорство и труд!

Освен, че трябва да заложим на хранителен режим и кардио, е задължително в тренировката си да включим упражнения, които ще оформят перфектно ханша ни. Фитнес гуруто на звездите Ана Крайсер дава златните движения, които най-лесно ще ви доближат до идеалната форма на дупето.

Ето и самите упражнения!

За първото упражнение ви трябва една по-ниска табуретка. Стъпете с десния крак на нея и повдигнете нагоре левия крак, като коляното е под ъгъл от 90 градуса. Върнете се обратно на пода. Направете три серии от 20 повторения с всеки крак.

Вземете гиричка в дясната ръка и от разкрачен стоеж приклекнете на една страна, като изтегляте ръката пред тялото. Изправете се и направете напад напред, като повдигнете ръката с гиричката нагоре. Ако това упражнение ви се стори трудно, не изпозлвайте тежести. Направете три серии от 15 повторения с всяка страна.

Заемете поза за планк. Повдигнете левия крак от земята, свийте го в коляното, така че стъпалото да сочи към тавана. Задръжте тази позиция за няколко секунди и отново изправете крака. Повторете и с десния крак. Направете три серии от по 15 повторения с всеки крак.

Продължават на стр. ii