Пътят на Ана Виктория към здравето

От 16 до 22-годишна възраст, Ана Виктория се храни с джънкфууд на закуска, обяд и вечеря. До момента, в който храносмилателната й система буквално отказва и се налага момичето да бъде прието в болница.

Историята на студентката от Калифорния е жив пример за това, че ние не сме роби на навиците си за цял живот.

Понякога се налага някое неприятно събитие да ни разклати, за да поемем в нова посока, както е в случая на Ана Виктория. Но в други случаи е достатъчно да осъзнаем необходимостта от промяна и да проявим воля. Както и да сме доволни от това в началото промяната да се случва с малки стъпки.

“Никога недейте да сравнявате вашият собствен път към здравето и добрата форма с нечий друг”, съветва тя. “Поставяйте си реалистични цели”.

Днес Ана Виктория е инстаграм знаменитост и фитнес инфлуенсър, разбира се, в страхотна форма. Принос към това има и нейният съпруг Лука, който е италианец и в неговото семейство са се придържали към традиционната за гериона Средиземноморска диета. “Когато ме видеше да вечерям крекери и Макдоналдс, той беше шокиран. Казваше ми – Ана, какво правиш?”.

А дали все още понякога си позволява по някой мазен бургер? Ана признава, че го прави, но решението й е осъзнато. Тя вярва в принципа на хранене 80:20, според който приема 80% полезна храна, а останалите 20% са за вкусните прегрешения.

Hero SliderPopular