Новата тренировка на Nike и Хриси Парова

Ако сте се включили в нашето фитнес предизвикателство, в което фитнес инструктора Хриси Парова напътства три чаровни млади дами в техния път към красивото и здраво тяло, то знаете, че днес е ден за нов комплекс от упражнения. 

За да тренирате заедно с Блага, Ива и Алиса, трябва да си изтеглите приложението за смартфон Nike+Training Club и да изпълнявате тренировките, които Хриси селектира всяка седмица. Тъй като последните упражнения залагаха на кардиото и се фокусираха върху топенето на мазнини и свалянето на килограми, днес продължаваме с комплекс, предназначен за оформяне на мускули.

От менюто с популярните тренировки на Nike+Training Club изберете категорията за средно напреднали. Комплексът носи името Body Buffer и както вече разбрахте, гори по-малко калории, но натоварва мускулните групи на цялото тяло.

Тренировката трае 45 минути и за нея ще ви трябват дъмбели (3 до 7 килограма, по ваша преценка) и медицинска топка. Блага, Ива и Алиса ще изпълняват комплекса от 3 до 5 пъти седмично, а следващата сряда Хриси ще избере нови упражнения за тях.

Техният прогрес можете да следите в социалните мрежи: Благомира (въвFacebook и Instagram), Ива ( Instagram, както и във Facebook страницата на списание ОК! ) и Алиса (във Facebook ).