Как тренират българските фитнес инфлуенсъри?

Подбрахме някои от българските звезди в сферата на здравословното хранене и фитнеса и техните тайни за перфектно тяло.

В Инстаграм профилите си те предлагат ценни съвети и идеи за тренировки, от които можем да се възползваме, за да постигнем и ние мечтаната фигура.

Христиана Парова

Нейните най-любими тренировки са тези за дупе, а един от любимите й фитнес уреди е ластикът за тренировки, който виждаме в много от нейните видеа. Тя е избрала да мотивира жените да се движат, като редовно качва интересни варианти за упражнения, и то такива, които можем да правим не само във фитнеса, ами и в парка, у дома или дори на плаж.

Янита Янчева

Тя е отдадена на фитнеса и заедно със съпруга си тренират усилено в залата. При нея ще намерите по-трудни тренировки, които не само ще оформят тялото, но и ще ви дадат повече сила и тонус.

Биляна Йотовска

От нея ще научите повече за здравословния начин на живот, правилната диета и дори грижата за красотата, но тренировките й също са убиец. И тя е фен на ластиците и обича да разнообразява местата, на които тренира.

Алиса Белоусова

Освен че е професионален танцьор, тя е и известен треньор по зумба и салса, така че нейните тренировки са силно интензивни, забавни и танцувални. Ако искате да откраднете нейната тайна за изваяно тяло, можете да посещавате груповите й тренировки или да имитирате упражненията от Инстаграм акаунта й дори у дома.

Йоана Коджабашева

Йоана тъкмо завърши средното си образование, но вече се цели високо. Тя може да ни даде свежи идеи за тренировки, които да правим и у дома, перфектни за хора с малко време – работещи, студенти и дори ученици.

Ива Друмева

Тя също е само на 19 години, но още от старта си като фитнес инфлуенсър бележи страхотни успехи. Ива е фен на тренировките в залата и обича да я посещава със своето gym buddy, приятелят й, Радостин Кузманов.

Тренировка за стегнато тяло само с един фитнес уред

Фитнес треньорът в задния ви джоб – инстаграм профилите за упражнения, които трябва да следвате

Popular