Как Кристен Бел оформя тялото си с микротренировки

Научете децата си да тренират
“За мен е важно да покажа на децата си, че ме е грижа за здравето и физическата ми активност. Така че, когато съм в стаята с тях, правя някои клякания и като ме питат какво правя, им обяснявам, че тренирам. И тъй като те копират всичко, което правя, следващия път, когато вдигнат нещо тежко, ще кажат: “Аз тренирам.” Това е ценност, на която искам да науча децата си от ранна възраст.”

Защо трябва да ядем кисело мляко по време на диета

Позволявайте си изкушения
“Обсебена съм от храната и след като започна деня си със зелен чай матча, когато стомахът ми се събуди, хапвам яйчен белтък, със спанак, допълнително фета и горещ сос. Ако закуся така, след това ще взема едно кисело мляко. Вкъщи пък избирам плодове, които растат в градината ми, а обядът ми почти винаги е една голяма салата. Добавям обаче и крутони. Крутоните просто не мога да пропусна.”

Персонализирайте въглехидратите си
“За вечеря обичам да ям тестени изделия, но съм вегетарианец, така че трябва да внимавам с протеините. Залагам на една паста, която е направена от нахут и грах и има много протеини в нея, а на вкус е като обикновено тесто. Така че добавям чери домати, юфка, малко зехтин и разбито яйце. Ястието става като спагети карбонара, но с домати и без месо, и е наистина божествено.”

Хапвайте въглехидрати, без да напълнявате

Малък трик
“Най-добрият ми здравословен навик е, че знам как да чета етикетите. Някои хора обръщат внимание на въглехидратите, други на захарите, трети – на протеините. А трябва да се балансира всичко. Едно авокадо съдържа много мазнини? Да, но те са здравословни мазнини. Същото се отнася и за захарите в плодовете. Аз обръщам внимание на хранителната стойност на храните и след това балансирам диетата си. Ако съм прекалила с протеините през деня, ще ям въглехидрати за вечеря или обратното.”