Изгорете 500 калории за 30 минути

Колкото повече наближава лятната ваканция, толкова по-бързо искаме да стопим излишните килограми и да оформим мускулите си.

Разбира се, искаме да го сторим без да припарваме до фитнеса, но всички казват, че това е мисия невъзможна. Е, не е съвсем така. Има много тренировки в домашни условия, които да ни осигурят перфектното тяло, за което мечтаем. Един такъв пример е HIIT тренировката (High Intensity Interval Training – високоинтензивна интервална тренировка), която е кратка, но затова пък осигурява по-добро изгаряне на мазнините.

8 упражнения стопяват бричовете и оформят дупето

Фитнес гуруто Кристин Салъс ни показва една 30-минутна HIIT тренировка, с която ще стопим цели 500 калории и ще оформим цялото тяло. За нейното изпълнение нямаме нужда от никакви по-специални уреди. Във видеото са използвани топка (която може да заменим с малка табуретка или по-малка топка) и пудовка (която може да заменим с шише от 1,5 л, пълно с вода).

Правете тези упражнения поне 3-4 пъти в седмицата, намалете тестените и пържени храни, и съвсем скоро ще видите страхотния резултат върху вашето тяло!

Бързи закуски за възстановяване след тренировка