Miss Bloom и Nike ви отправят своето ново фитнес предизвикателство!

Това лято ние MissBloom.bg и Nike ви отправихме едно просто предизвикателство – тренирайте заедно с нас в продължение на 4 седмици, печелете награди и се радвайте на резултата.

С вас споделихме цял един месец на упражнения и мотивация, и посрещнахме лятото в по-добра форма. На прага на есента бързаме да ви съобщим, че дойде време и за второто мащабно фитнес предизвикателство, което отново организраме с Nike и приложението Nike+Training Club. 
Този път то ще започне от 28.09 и ще продължи 8 седмици, като в началото на всяка ние ще публикуваме тематична тренировка. За да се включите трябва да свалите на своя смартфон или таблет приложението Nike+Training Club, където освен седмичните тренировки ще откриете куп други програми за различните части на тялото. 
Разбира се, отново ви очакваме и в нашата Facebook група Nike Women’s Training Bulgaria, където обсъждаме упражненията, резултатите и винаги сме готови да помогнем със съвет. 
Най-активните от вас отново ще участват в игра за специални награди, осигурени от Nike. 
Ако сте пропуснали да се включите в предишния месец на тренировки на Nike и MissBloom.bg, ето тук можете да откриете четирите комплекса: