Диетата на Бионсе с гарантиран успех

Бионсе премахва хляба, въглехидратите, захарта, млечните продукти, месото, рибата и алкохола. Това е диетата на иконата, за да се върне на сцената след раждането на близнаците си. „Гладна съм“, заявява тя многократно, но е готова на всичко, за да влезе отново във форма.

Тогава суперзвездата не уточнява името на хранителния си режим, но е избрала веган кето диета, която се фокусира върху умерена консумация на протеини, високо съдържание на мазнини и ниско такова на въглехидрати.

Вместо да разчита на захар (глюкоза), която идва от въглехидратите като зърнени храни, бобови растения, зеленчуци и плодове, кето диетата разчита на складираните мазнини в тялото ви.

Това намаляване на въглехидратите поставя тялото ви в метаболитно състояние, наречено кетоза.

За да достигнете кетоза, трябва приемате от 20 до 50 грама въглехидрати на ден. Необходими са 3-4 дни, за да достигнете състоянието. Тогава ще започнете да разграждате протеини и мазнини за енергия, което ще ви накара да отслабнете.

Бионсе решава да се подложи на този тип диета по повод завръщането си отново на сцената след раждането на близнаците. Тогава целият екип стои зад нея и я подкрепя. Целият процес тя споделя в документалния си филм за Netflix “Homecoming: A Film by Beyoncé”. В него тя разкрива творческия процес и физически натоварващата подготовка зад нейното представяне на Coachella 2018.

„Имаше дни, в които си мислех, че никога няма да бъда същата. Никога няма да бъда същата физически, силата и издръжливостта ми никога няма да бъдат същите.

Това не е първият път, в който Бионсе експериментира в името на добрата фигура. Тя и Джей Зи не веднъж са насърчавали феновете си да се отдадат на веганство със шанс за спечелване на безплатни билети за концертите им в продължение на 30 години.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бионсе разкри обложката на новия си албум