Не започвайте с плановете след годежа

Предложението дойде и всички сте развълнувани – вие, семейството, приятелите.

И има защо! Годежът е голяма работа. Внимавайте обаче и не позволявайте на възбудата така да ви заслепи, че да започнете да правите необмислени неща, за които после да съжалявате. Ето няколко съвета, с които ще избегнете най-често срещаните грешки, които допускат току-що сгодените дами:

Красив годежен пръстен според зодията

Да започнете с плановете

Имате пръстен и това е страхотно. Но не започвайте веднага с плановете, освен ако нямате основателна причина да бързате, като бебе например. Ако това не е така, започнете лека-полека да мислите за роклята, мястото на тържеството, гостите, поканите и т.н. Това обаче трябва да стане постепенно, а не веднага, след като любимия ви сложи пръстен на ръката, защото има голяма вероятност да го стреснете с тези прибързани планове. Все пак имате на разположение няколко месеца!

Да поканите гостите

Докато не сте решили къде ще бъде сватбата, колко пари ще са ви необходими, както и всички други стресиращи моменти около сватбата, въздържайте се да каните гости. Може да ви звучи странно, но доста са бъдещите булките, които веднага започват да се хвалят на приятелки и колежки и да ги канят.
Едва, когато сте сигурни около всички детайли, можете да изпратите поканите, защото има голяма възможност да си промените мнението няколко пъти. А и ако в началото сте решили да празнувате в Шератон, но впоследствие се окаже, че няма да имате финансовата възможност за такова пищно тържество, ще се почувствате неловко, нали?

Какво да облечем, когато сме поканени на сватба?

Внимавайте пред кого говорите

Не се поддавайте на изкушението да говорите за сватбата си около хора, които няма да каните. Вие сте ентусиазирани и щастливи в момента, но те ще се почувстват неудобно, когато стане ясно, че не са поканени. Има голяма вероятност да се обидят и така да развалите добрите си отношения.
Внимавайте като цяло пред кого говорите, защото в началото може да решите да поканите 200 души и да споделите емоциите си с тях, но впоследствие да се окаже, че ще се наложи половината от тях да отпаднат от списъка с гости и никой няма да е щастлив от това.

Как се променя сексът след сватбата?

Внимавайте с чувствителните приятели

Опитайте се да бъдете внимателни с чувствителните си към сватби приятели, или по-скоро приятелки. Всяка една от нас има по някоя и друга приятелка, която наскоро се е разделила с гаджето, някоя разведена или пък такава, която копнее за съпруг и деца, но е сама… За всяка една от тях това може да е доста тогателен момент, защото ви обича, но и доста мъчителен. И не се сърдете, че тя не може да сподели вашия ентусиазъм и не го приемайте лично. Просто се опитайте да ги разберете и бъдете внимателни.

Hero Slider