10 лесни стъпки за щастие още днес!

5. Посвещавайте поне по 10 минутки на ден за релаксация
Така ще намалите стреса и притесненията. Вземете си топъл душ или вана с отпускащо сетивата масло за вана. Изпийте един ароматен чай сутрин след ставане или вечер преди лягане. Ще усетите разликата.
6. Правете гимнастика.

Не е задължително да ходите на фитнес. Може да се запишете на танци, йога, зумба или нещо друго по ваш вкус. Ако предпочитате да тичате в парка с приятел или да се разхождате из града, това също се брои.

7. Мислите, че сте прекалено големи за писане на дневник? За това няма възраст.


Никога не е късно да започнете със записването на това, което мислите или ви се случва през деня. Ще се освободите от напрежението преди заспиване от една страна, а от друга – ще имате възможност да осъзнаете грешките си като видите нещата черно на бяло и ги препрочитате от време на време.

8. Бъдете любвеобилни


Когато прегръщате някого, смеете се от сърце на смешките на приятелите си и правите секс с партньора си, в тялото ви има прилив на полезни хормони.

9. Зеленчуците да са основното нещо на масата ви.



Те са богати на хранителни вещества, които поддържат доброто ви здраве и ви осигуряват енергия, за да извършвате успешно задачите си през деня.

10. И накрая най-важното – спете достатъчно.

Ще се чувствате свежи, ще радвате околните с доброто си настроение, ще можете да постигате целите си по-лесно, а кожата и очите ви ще сияят.

Град на ангели: Ароматите, които ни правят щастливи
Love.не… Или защо сме все така самотни във Фейсбук
Как да извлечете максимума от бягащата пътечка
7 правила за най-ефективната дрямка